Wie ik ben

33319894_215293755746181_7483379836333850624_n

Mijn naam is Nicole in het Veld. Van kinds af aan was ik altijd bezig met het verbouwen en veranderen van mijn slaapkamer.  Eenmaal op mezelf wonend ging ik heleLmaal los. Ik besloot dat het niet alleen bij mijn huis moest blijven, ik kon mensen hiermee van dienst zijn. Want heb je eenmaal de goede setting, dan voel je je er op je plek en heb je rust. Lastig is het vaak om dit voor jezelf te creëren omdat je er midden in zit. 

Toch heb ik eerst 4 jaar mode commercie en techniek gedaan als opleiding. Tot slot heb ik mijn diploma Binnenhuisarchitect behaald via de Interieuracademie. Ik ben Liv Happier begonnen zodat ik met liefde en passie interieurs kan creëren voor mijn klanten!

 

Blij word ik van mensen blij maken;   
Toen ik het huis van familie en vrienden onderhield, aankleedde en verzorgde ontdekte ik mijn liefde voor het vak, oftewel voor de mens!

Graag zorg ik voor de harmonie, het overzicht, de rust om te kunnen ontspannen.

De voldoening die ik krijg wanneer mensen met een glimlach thuis komen is onbetaalbaar.

Mens en natuur In mijn werk staan mens en natuur centraal. Omdat natuur een positieve invloed heeft op ons welzijn. 

Waarom doe ik wat ik doe? Omdat ik mensen de rust gun

Advertenties