To Do

Heb je zin in een romantische, culinaire avond in je eigen huis, maar zie je op tegen alle voorbereidingen, het urenlang in de keuken staan en alle beslommeringen tijdens en na de maaltijd? Wil je vrienden uitnodigen bij je thuis, maar wordt je al moe bij het vooruitzicht dagenlang met zo’n culinair hoogstandje bezig te moeten zijn? Tijdens het eten zit iedereen heerlijk en relaxed te kletsen, en jij draaft af en aan om het allen naar de zin te maken. En na afloop wacht de afwas…..

Er is een oplossing.

Er is iemand die je al deze zorgen uit handen kan nemen. Hij denkt met u mee over het menu, doet de inkopen, komt bij u thuis koken, laat de maaltijd soepel en feestelijk verlopen en zorgt er na afloop voor dat alles er weer spic en span uitziet.

Ook de zakelijke markt kan gebruik maken van de talloze culinaire mogelijkheden.Voor een intieme lunch of diner met één of meer belangrijke gasten komen wij graag in uw bedrijf koken, mits daar natuurlijk een keuken is. Ook verzorgen wij catering op maat en zelfs een totaalconcept.

Nieuwsgierig geworden of bent u op zoek naar informatie?

Neem dan contact op met Willem Dankers om onmogelijkheden, mogelijk te maken.
Dorset@yourplace is graag tot uw dienst!

DorsetatYourplace.nl
074-2661925

Advertenties